Chenta Nenek Moden
Welcome to my blog.You want to Follow or go back Home.
4H3M Di KMK ;)
Sunday, January 6, 2013 @ 6:23 AM | 0 Comment [s]

Assalamualaikum,lama nau tak update aihh . mood untuk update berlari ke mana tah, okayy dah lama sebenaqnya nak update pasal bermalam di KMK, tapi kekangan waktu yang tak dapat dielakkan, kenapa aku berpuitis seperti ini? actually aku just nak p melawat ja member-2 disana, tapi disebabkan cuti2 ku yang masih berbaki banyak hari, so diyana,wani,auna, and others pujuk aku suruh tidoq situ, maigadddd !!! mula-2 mama tak bagi sebab kacau depa nak exam lahh apa laa, haa time aku p tu,depa tengah PSPM, sorry kacau uolls taw, hek3, tapi disebabkan pujukan dan kata-2 manis dari nenek Wani, akhirnya mama pon bagi . lapciuuu Mama, aku tidoq sana dari hari khamis sampai isnin, haaa tak lama pon kan, hihi . macam Hani kata, Gee antara makhluk yang buat KMK macam dia punya, well well well, lahir-2 memang perangai taktaw malu ni ada dah dalam diri ni .

okayy,sepanjang hidup di kolej orang,seperti biasa laa aku tidoq dengan Diyana,my lesbo . auchh, lama dah tak tidoq satu katil dengan dia, naik rindu woo, member-2 dekat sana pon not bad, mesra sangat-2,hmm suka suasana tu, maybe sebab majority kedahan kott, sebab tue boleh masuk, kalau dekat UIA payah sangat nak rapat dengan jiran-2 bilik, semua macam pffttt ja perangai, sorry to say la, tapi memang betul, pulak tu aras bilik diana semuanya budak-2 smkas, untunglaaaa ! kalau rindu suasana smkas boleh la lepak-2 bilik smkasian, cafe KMK pulak aku salute habes sebab murah gila gila gila, berapa banyak gila pon tataw la, nasi ayam RM3 ja, woiii kalau dekat uia mana maw cari semurah itu, dahla murah sedap pulak tu, jatuh cinta dah dgn kmk,acanooo nie .

time petang pulak, diana and atin ajak jogging round kmk, yeayyy ! nak jamu mata lahh, hihi :D time berjogging tue lahh nampak manihh tengah main bola, perasaan time tue, paham-2 lahh gediks aku, takpayah nak habaq la, me so rinduu dia gila-2, boleh usha dari jauh pon kira nikmat yang besaq dah, lama kot tak jumpa dia, k abaikan cerita gedik ini, malam-2 pulak layan movie dengan jiran-2 bilik diana,hampa memang ohhsem laa, tambah-2 shaza yang hepi go lucky gilaa, even baru jumpa pon tapi layan aku macam dah lama jumpa, dah tu siap bagi gelaran dekat aku, HAHAHA, esok tu nak exam Chemist pon depa-2 ni dok khusyuk layan movie,terbaekk la hampa !

dekat sana jugak boley jumpa member yang kenai dekat fb, si cantek manis Nurul Hani, selama dok chat ngn tweet ingatkan hani nie jenis kasaq,rupanya ayu jugak cik Hani nie ehh, patut laa ada orang tangkap cintan dengan dia, hihi . tapi Hani nie perangai gilaa, kira boleh masuk la dengan aku, tapi sayang dapat jumpa sekali ja sebab dia berlain blok dengan diana, how sad oke :( nanti kita jumpa lagi yaa Hani sayang =) sepanjang 4 hari tu jugak laa, aku melawat DKK,DKB,BT,BL,SECAKOP,DM,Cubic. haaa ! boleh daftar jadi budak kmk dah nie :P haaa!! yang paling tak boleh belah nya, aku teman diana jumpa HEP, nampak dak betapa aku buat macam kolej aku kan, dengan pakai t-shirt kmk nya, fuhh memang sangat-2 buat macam rumah sendiri la kata ko, time nak jumpa cik faizal tu jugak lah bertembung dengan si lengai ammar,cibang and hazim, okayy . aku tataw nak sorok muka dekat mana dah . kantoii woii, yang lengai pulak dok main sorok-2 pulak, cissss . yang lawaknya cibang boley kata eh Gee sekolah dekat sini ka, hang memang lengai tahap 7 la cibang woiii, tapi sempat sembang dengan lengai sat ja sebab depa-2 yang lain dok kata kat aku,maluu la mak T___T

part paling gua nak seronok beronok ronok, mestila time jumpa manihh, wuu lama nau tak bertentang mata dengan him, rasa macam nak hug ja, aishhh, nasib kolej orang ja nie, even jumpa dalam berapa minit pon still gua rasa puas gila, awat hang koi cerah sikit haa? err bila lama tak jumpa mesti rasa kekok jugak enn, gua malu taw dak,hehe, lepas jumpa tu terus dapat text dari dia, amboii awat malu sangat ha, weyy bahan aku nampak, gua segan la der, huhu, lepas habes ja paper Chemist, aku pon beragkat pulang ke rumah bersama nenek wani, rasa macam takmau pisah dengan member-2 sana, till we meet again sayangs ku sekalian :*


#KMK memang daebakk ! gua suka suasana kmk,cantek menarik tertarik kau memang debomm, thx member-2 yang sudi layan diri ini, walaupun diri ini mengacau uollss time minggu exam, tapi hampa memang terbaekk lahh !




Syawal 1433H
Friday, August 24, 2012 @ 6:57 AM | 0 Comment [s]

Assalamualaikum,pejam celik,pejam celik dah raya keenam dh,dan lagi kan aku nak wish Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir & Batin pada rakan2,family dan sesiapa yg mengenali diri ini,acuwahhhh ! x boleh blah btoi laa wishes . HAHA .sesungguhnya beqasa lama aihh x hapdate belog usang nie,wowowowo . me rindu awokk la Mr Belog =D taun nie series feeling nak beqaya tue x rasa sangat . tatiaw lerr pasaipa kan ==' seperti biasa pagi2 raya mintak ampun dgn abah & mama . budak banyak dosaa nie . pehtu semayang sunat hari raya . singgah rumah Tok Ngah jumpa sepupu sepapat yg dh lama x jumpa . singgah rumah tok . yang ada pon Pak Tam ja yang laen suma raya umah mertua masing2 . how sad oke ! tetiba dapat mesej dari nenek wani ajak jalan beraya kot belah Langgaq nu . oke! aku cmna takpa kan :) hajat di hati nak p rumah Auna . apakan daya dia boleh dok buat takda rumah pulakk kan . kfoine! aku rindu setengah mati kat hang Auna oii . boleh dok buat takda umah pulak aihh *majokk :(

balek dari Langgaq . singgah rumah Are . pong dia takda kat umah . k! pakat takda rumah habes aihh . singgah pulak rumah honey bunny aku . k yang nie ada rumah . yeayy! lepastu lepastu p pulak rumah tok . haa kali nie baru ramai orang . pakat balek mai dah . cangak dok lagi kan . Pak Tam dok buat sesi photoshoot pulokk . aku sebagai model x berbayar gagah jugak la nak selit kan . muehehe . bukan Gee la kalau tak menyelitt kan . lepas sembang2 merapu dgn mia familia . Mama ajak balek umah tok sebelah abah pulakk . setiap rumah yang aku p pasti aku akan makan . xkan ku tolak makanan itu . hewhewhew . toksah dok tnya pasepa pipi aku koi naek kan ^_____^

me w adek yg ngok ngek dan cousin :)
raya kedua pulokk nenek berdua tue ajak jenjalan raya pulakk . jalan sedia la haihh kalau dok dgn hmpa kan . kes nie aku sayang hmpa oii . yang lawokk nya p rumah kawan nie . bagi2 salam . xdak oqang . p rumah kawan sorg lagi pulakk . tnya mak dia . laa Mira baru ja keluaq . xdak rezeki kita nk jumpa kan :| tetiba dapat pulak mesej Pedu nak mai rumah . ohmaii . time2 aku nak keluaq nie la hmpa nak mai kan . sori uolss . tatiaw nk pusing p rumah sapa dh . hmpa woo p rumah kengkawan pakat takda habeh . last2 serbu rumah Syakir ngn Aiyaad . yeayy ! naseb hampa da kan :)


Aiyaad's House




jangan kata pa . lahir2 memang laguni dah =..=
raya ketiga pulakk . cousin terchenta aku bertunang . so p la belaqak kann . naseb dekat ja rumah tunang dia tue . pndai hang pilih oqang dekat abg noe . dahtue dekat pulakk dengan langgaq . kcun la abg ! ngeh2 . galokk x sudah aku nie . patot la jerawat besaq baih koi dok penoh muka  kan . hmm . time maklong dok sarung cincin tue . time tue jugak la aku dok terbayang wajahku diatas pelamin tersebut . auwwwww <3
lepas makan2 apa suma mama ajak p Tesco . cari barang dapur la kan . disebabkan gmbaq pentunang dan orang yang ditunang xdak . gmbaq sepupu tunang ponn jadi lahh kan

hanya mampu tersenyum :)
sekian sajaa laporan tentang hari raya saya pada tahun ini . anda bagaimana?


#silalah baca Muhammad noe,lepaih baca mai bg komen kat aku,hewhewhew










Sweet eighteen :)
Wednesday, July 11, 2012 @ 4:56 AM | 0 Comment [s]

Assalamualaikum,alahaiii . rindu pulokk kat budak hitam sorang tue . rindu nak swuh Ito,Ama,Meera dengan G.ah wish kat hnag wehh . yang siap ada love2 bagai tue . rindu nak main mata dengan hang . rindu nak buat folio admte dekat hang. erkkkk . rindu nak p kedai asrama saja gegeh-gegeh takda keja just nak gedikss ngn hang . HAHAHAHA. rindu lagiii nak jaitt baju kawat hang . tersangat rindu nak tatap muka hang time hang ajaq aku kawat . ohh miss gilaa time tue!! rindu nak usha hang dalam DM . rindu lagii nak lalu depan kelass hang sambil buat muka kiutt, hua3 =) dan rindu itu dapat menguatkan iman aku dari melihat laki-laki kacak di bumi CFS IIUM nie, aummm .

My Love For You Grows And Grows With Each Passing Year,Happy Birthday To The Love Of My Life,May Allah Bless U Sayangg, nerhhh!!!skema dakk aku . hang jangan nakai2 nahh kat sana . aku ada spy kat sana . hang engat!! me love u gilaa gilaa MSJ <3

Ziarah KMK
@ 4:31 AM | 0 Comment [s]

Assalamualaikum,amboi boi lama nya aku hapdate belog,aummm . rindu naihh kat belog buruk nie,act entry nie lama dh nk story, tp biasala kan, sangat sibuk sejak akhir2 ini ;p sibuk dengan esemen yang berlambak wehh!! hmm . sabaq ja la . bersusah-susah dahulu,bersenang-senang kemudian bak kata pepatah Melayu yg sgt femes pada abad ini :) k melalot mna hala dah,

sebenaqnya tak plan pon nk p melawat sayang2 aku kt KMK nuu, disebabkan diana taw aku balek Kedah selepas dua minggu dok bumi PJ nie, so terpaksa laa p berjumpa depa kan, act bukan terpaksa pon tapi memang nak sangat-sangat jumpa depa . rindu aihh kat awex-awex itewww nie . taw dak taw dak . aku balek Kedah pon bukan gtw Mr S,pehtu aku p KMK pon x gtw dy,dan akibatnya x jumpa pon bucuk2 sayang iteww yg sorang tue, kononnya nk wt suprise la kan, hmm tgk2 dy tidoq mati sampai tak dengaq pon aku kol . aku sedih hang taw dakk ;'( pastu trus kol Muhamad swuh trun mai jumpa aku,acewahhh bajet dea rindu aku pulokk . dy dok wt segan apa tak taw. haihh!! kan aku dh rindu hang lanie . sori la awex-awex ku sekalian, tak bawak makanan apa pon kat hampa . nnt aku balek lagii, aku p pulokk kat hampa naihh

Awexx first :)



Awexx second


Awexx third


Awexx fourth 




bucuk,sayang aku <3

#sila abaikan jerawat aku yaa..awat gambaq blur tatiaw,herghh!!

Taaruf Week
Monday, June 11, 2012 @ 2:25 AM | 0 Comment [s]

assalamualaikum..yezza2..hampa mesti rindu aku kan kan kan kan..ngaku lekaihh,muehehehhe....oke.nak story pasai taaruf week,act dh seminggu kan aku dekat cfs iium nie, rasa mcm sat ja masa berlalu.aicewahhh...nak kata homesick tue dak la sangat.tapi dok rindu rumah tue ada la cket2 kan . mngu orientasi kat sini siries aku rasa tak mencabar gilaa wakluu..HAHAHAHA...yang ada hanya briefing briefing dan briefieng..ngantok sehhhh!!!!silaa lah bagi aktiviti yang mencabar sikit sister2 and brother2 comitee oii..k bersyukur dengan apa yang depa buat okeh!

hari first daftar not bad lahh kan..masuk2 ja AMF..perghh!! terkedu denn.maw taw r. speking gila gila kot.aku hanya mampu nganga dan terus menganga.hikhok :) tapi betoi la orang cakap kann..kalu kita dah biasa dengan suasana tue insyaallah kita akan terus terbiasa dan perkara tersebut..aiseyymann...pujangga pulak aku..tapi series laa . aku rasa mcm english aku dah semakin improve sejak berada di iium . k lepas dah dapat bilik suma..woi aku dapat tingkat 4 kot.nahaiii..boleyh jugak kuruskan badan i .HAHAHHA...roomate aku smua negeri laen2 . sorang budak penang,johor dan kelate . tapi aq rapat degan penang tue lagi laa..besalaa loghat yang sama kan,kalau nk ckp dengan budak klate ngn jhor tue jenoh jugak aku nk susun ayat tak bg keluaq sangat kedah piawwww aku nie,satgi depa x paham nayaa aku .hehehe...

okehh!!!hari ketiga dah ada test APT dan EPT....hampaa ada???aku dengan tak study dan memang xmw study dengan slumber bewakknya buat exam. kahkahkah . bayangkan laahh budak tak ready apa-apa nie jawab exam . memang lingkup la kan.. tpi apa pun aku redha dengan ketentuan Illahi :) pagi2 dah mula dengan test EPT means English Placement Test...bukak2 ja soklan . ceyyy . aku dan lagi senyum . buat dak lagi ponn. besala kann . spa tak kenai gee . setengah jam baru aku mula...soklan satu sampai 30 oke lagii.mai tang soklan 30 and above,aku dah tak fokus dahh..fikiran dh kelauuutt.hahhaa.baca paraghgraph pon dah x phm apa.hua2...kalih kiri tudiaaaa budak sebelah aku penoh gilaa kot essay dia,aku haram x mula apa lagi . kalih kanan,takdak orang pulakk,HAHAHA..usya budak depan essay pon panjang berjela jugak,usya belakang jugakk panjang berjela. aku???? hanya mampu melihat saja . haaa . lupa plk nk gtw dlm sekelas tue ada 19 orang. suma pompuan. seketul2 dia ja laki . ish aku kesian ngat aihh kat hang . tobat gabai ann .bayangkan masa 2jam , dengan kena buat 2 essay . soklan yg aebcd ada 40, mana cukup derr(ayat budak pandai jaa,aku tak termasuk yaa) geng2 law apa tue,kluaq awai lagi. besala budak2 hebat kann ;p

haa.mai petang pulak APT Arabic Placement Test . hohoho . yang nie aku langsung tak bersedia . dahla exam petang cek oii . 3jam pulak tue,nak bagi aku tidoq lettew .k bukak ja soklan . mcm biasa . senyum dulu, usya-usya oqang sebelah . tapi xpa la kan sebab test nie bukan suma student yang ada asas arab . so depa dikecualikan utk jawab exam, just tulih nama dan tunggu setengah jam pastu blah dari situ..time sir swuh depa kluaq tue . kaki aku tergedik gedik dah nak kluaq skali . hesh ! malaih gila woo jawab arab . bikin aku ngantok saja r . dahla soklan tah apa-apa dy tanya(padahai aku takpaham soklan), k xlma lepaih tue , dalam sejam sblom exam tamat , aku pon memblahkan diri keluaq dari bilik tue . hahahaha . puaihh gilaa rasa .aku pon xtw aku jawab apa APT tue .

aku bersyukur gegila coz aku datang dari SMKA dan dididik dengan asas agama yang cukup,aicewahhhh ayattt . x boleyh belah gilaaa . HAHAHAHA...dulu time dok agma sik x jmpa la sgt kan member yang prangai terok2 sgt,takat terok besa2 tue ada la. tapi bila mai sini baru aku nampak realiti dunia yang sebenar. macam2 ragam manusia yang ada . ada sorang coursemate aku tue,agak rapat la dengan dia . budak johor , time nak tunggu test tilawah kann, dea tanya la aku,aku boleyh hafal surah apaa,aku jawab r sajdah,mulk,yasin pon boleyh la sikit2 . pehtu dy swuh la aq bc sikit surah tabbat(aku lupa nama surah).k terkelu okehh!! surah yang cukup senang,bg aku la kan, dy boleh kata dy x brapa ingat,pehtu dy tnya aq lagi dok rumah pkai tdung dak??semestinyaaa aq pakai wehhh...k dy fre hair kat luaq wehh..pehtu aq tnya r.lepas nie kalau kluaq dari cfs iium nie kalau blk kg ka nk pkai tdung dak . slumber dy jawab,tgk r dulu,sat pakai st buang kot . oke . jawapan yang x sepatutnya dijawab,aku diam ja la.nak kata apa lagi kan ;))

k,xtw nak tulih apa dah,boring gila hoii klaz x mula lagii,aduiii.kerinduan sama kedahan la pulokk. hehehe. kerinduan sama kebudakan kematrikan kechanglunan . ahoks . sila penaboh aku weh!! teqeyak xmw mw cg pizan ngn cg maznah tgk bm aku,muahahahaha

Hye Petaling Jaya :)
Wednesday, May 9, 2012 @ 7:14 AM | 0 Comment [s]

assalamualaikum,ehem2...hampa mesti rindu aku kan( ayat mintak penyepak,penendang penumbuk suma cukup kan) hai rakan-rakan seperjuangan sekalian . Dekat fesbuk dah qeyuh kan dengan result UPU apa sumaa . Yang dapat tue syok terkiqa la sampai post dalam fb dapat U mana,kos apa(sila beqasa dengan diri sendiri) . Yang tak dapat pulak mesti tengah frust nak mati , terjun Jambatan Pulau Pinang apa suma,oke bohong . Come on la kawan-kawan,tak semestinya hampa tak dapat U hampa dah tak boleh sambung belajaq mana-mana . rite? tak semestinya hampa tak boleh berjaya kann?dan tak semestinya yang graduate U akan keluaq dengan pekerjaan dah tunggu depa?aku sentiasa pegang kata-kata nie' Belajaq kat mana sama jaa,asai malaih dengan rajen ja,kalau malaih hg down,tapi kalau hg rajen,insyaallah peluang cerah menanti anda di depan' habes dah sesi beletiaq panjang-panjang dari Miss Gee :)

Memang tak jangka yang UIAM akan tawarkan aku utk menjadi student depa, fes time nk cek UPU tue memang aku tak jangka  yang aku akan dapat U . Aku yaken yang KMK sentiasa dok tunggu aku . elokk tekan ja button masuk . nahaiii . TAHNIAH ! NUR NADHIRAH BT ISHAK, anda ditawarkan mengikuti kursus Asasi Sains Kemanusiaan di Universiti Islam Antarabangsa Malaysia . jantung time tue berhenti seketika , aicewahh = =' gabuih-gabuih mata , tak caya wooo . Alhamdulillah akhirnya cita-cita aku tercapai jugak nak masuk situ, teruih amik hanset kol kak aku . weiii aku dapat U hang kott .HAHAHA . tahniah untuk aku .kahkahkah  :) tapii yang aku dok ketaq lanie . English aku memang kena kawww laa . tapi aku tak pandai lerr . Acanooo nie? thanks weh hang bagi semangat dekat aku, i really appreciate it . Aku sayang hang la kawan . betoi kata-kata hang, takda benda yang senang dalam dunia nie . Aku boleyh buat kan wehh . Hang doakan aku berjaya di dunia & akhirat taw . Aku kuat setiap kali aku ada problem hang sentiasa nasihat,bagi kata-kata semangat, aku payah tengok hang down . tapi sekali hang down,dengan2 aku pon down wehh . So, hang kena selalu kuat :) hang tak payah dok pasrah sangat la tak dapat U tue . macam aku kata rezeki hang mungkin tak sampai lagi dan insyaallah suatu hari nanti ada laa rezeki hang tue . Hang kawan aku sampai mati oke?aku taw hg takkan baca post nie tapi aku harap suatu hari nanti hang dapat baca jugak

Sapa-sapa yang dapat inteview maktab tue tahniah yaa ! setahu aku siket gilaa yang dapat inteview . suma yang aku tanya yang dapat inteview maktab suma yang dapat 8A dan keatas . Memang saingan sengitt yang teramat gilaaaaaa . Untuk Adilah sygs,gudluck yaa utk inteview esok, lakukan yang terbaek ya sayang . tapi kalau hang tak buat yang terbaek pon takpa .HAHAHAHA , nanti kalau hang dapat maktab sapa nk teman aku p UIA? , hewhewhew . aku dapat bayangkan hang dok tulih depan whiteboard? hang buat muka comei plus seteress hang depan student-student hang?atototo Ustajah Adilah ;p semoga berjaya jugakk buat member-member yang nak atau dah inteview Mara,JPA,Zakat Kedah and so on . lakukan yang terbaek kawan-kawan ! semoga kita semua sukses di dunia dan di akhirat . InsyaAllah . hye kakak-kakak dan abang-abang CFS IIUM please be nice to me hokehh? :)

#cinta hati beta yang tersayang tahniah ya awokk . weewitt, UPM Kampus Bintulu tueee, cayalaaa ! tapi KMK jugakk pilihan awokk kan . sila belajar rajen-rajen dan dapatkan 4flet oke? i always pray for you sayang <3 jaga hati,jaga iman dan jaga diri sayang naa. me love you gila gila :))Kuch-kuch Ho Ta Haii ^__^

Bersih
Saturday, May 5, 2012 @ 7:11 AM | 0 Comment [s]

assalamualaikum. Hai peminat BERSIH semua . hewhewhew. oke,abaikan dengan bersih ka,kotoq ka. yang penting aku tadak kaitan dalam golongan tue yaa!!hanya Allah saja yang taw sapa di pihak yang benar dan sapa di pihak yang salah . Kita just pray saja hokehh . haa, awat aku masuk pasai politik nie wehh, dah2 abaikan . mcm lama ja kan tak update belog, well2 busy sana sini . aku ponn tak paham aku busy apa sangat kann . cik ila aku dah update nie,sila baca naihh . aku sangat frust di atas kekalahan Manchester United, peminat kipas susah mati MU oke! ditambah pulakk dengan kekalahan Kedah di Stadium Darul Aman,tapii Kedah kalah bermaruah weii, saya bangga menjadi anak Kedah :)

act . takdak kaitan pon dengan title kat atas tu, sebenaqnya kan minggu nie pulak turn aku p Bersih KL nuu,hampa engat hampa jaa nak bersih, aku pon nak jugak ;p tapi aku bukan jenis hat bersih yg macam dalam paper,dalam tb suma tue, aku p bersih Jln Tar,Masjid India,SOGO oke...hahahaha...aku p dengan member2 mama aku . gurls suma oke! besala perempuan dan shoping tak dapat dipisahkan . act kami p mlm khamis tue dan balik mlm sabtu,setaii dak?haa aku eksaited sangat nak p bukan pasai nak shoping weh,tapi sebab nak naek train,haa hampa kata la aku peqak ponn, tapi memang aku sangat teruja oke.. taw dak taw dak, aku p dengan mata yang bengkak sebelah,spoil gila lahh,baqu ja nk p buat cun,HAHAHA.sakit mata kott weii,perghh!!!

syok kot weh p dengan tak bawak adik beradik yang laen,pau habis habisan la mama aku,bila lagi kann . tapi disebabkan rambang mata yang terlampau sangat, aku beli sepasang ja baju kurung yang siap dah, agak sia2 kan jalan punya jauh tapi beli sepasang jaa, cukup la tue.tapi aku borong tudung,tshirt,dengan kasut ja,hehehe .yang member mama aku yang laen memang borong habis-habisan laa, smpai tak cukup tangan dah nk bawak . biasala yang p suma cikgu2 . memang duet keluaq macam ayaq laa kan . sedaq2 dah brapa ribu dah habes . hmm . perempuan perempuan . cewahh . aku memang laki ponn kann . sumpah letih kalau ikut perempuan shoping, macam nak terlucut kaki dengan pinggang aku kott weh . kalau lucut laa .hampa ngaku lagi nahh hampa kawan2 aku =) kami mula jelajah Jln Tar pukoi 10 lebih,time tue memang kami laa pelanggan first depa, takdan nak buka pintu kedai ponn kami dah serbu dah..balek pulak elok depa nak tutup dah kedai . nie baqu shoping yang sebetoinya kann ;p

haa . cikgu2 yang join nie suma happening gilaa laa, hat setai soqa loud speaker suma laa . aku tak laqat nak gelak dah woii dok ngn depa . mcm2 ceqeta keluaq time otw nak p tue . sat bagi teka teki , sat ceqeta lawak . tobat setai cikgu2 aku nie . sambil2 dok sembang qeyuh dalam train tue. tiba2 ada soqang uncle nie, aku rasa chinese kott . elok ja dia mai tegoq kami hat dok qeyuh sembang nie . dia suquh perlahankan suara ketika bercakap, aiseyymann . baru pukoi sepuluh la uncle, tdoq apa awai2 lagi nie . lepastue cikgu2 nie pakat senyap laa . HAHAHA. aku gelak keqaih perut dah kat depa nie . okehh . penat dah aku beletiaq . mengantuk gila gila dahnie . macam oqang mabuk dahh jalan terhuyung hayang . tdoq pon sat sat terjaga dalam train tue


Older Post
Profile


Hello There. Welcome to my blog. Be nice here and leave your comment on my tagboard.

Entry Profile Stuff Links



Tagboard

Round of applause
Template by : Nur | Izzati
Re-edit by :Zakirah Zainal
Header by :Zakirah Zainal
Background : Faqihah
#Don't remove this
#Don't ripping