Chenta Nenek Moden
Welcome to my blog.You want to Follow or go back Home.
Hitam Sudaa;(
Friday, May 13, 2011 @ 10:13 PM | 0 Comment [s]

ehem2....mngu nie adalah mngu penyeksaan.pasaipa?sebabnya exam killer kott dis week...oke hari ahad science..isnin pulakk ARAB!!!!selasa EA....rabu ADDITIONAL MATHEMATHICS,,,,,,,,,khmis PRINSIP PERAKAUNAN....psepa aku menghuruf besarkan suma sbjct tue..bcoz akue asa cam bayang2 failed dok ada dah....bayangkan tgh jwb paper2 tue asa cm nk serah waktu tue jugakk paper tue kt cg..wlaupun baqu stgh jam ja mula exam...tobat akue fedup wea...mama kak gee mntak maap ciap2 noe...

dahla mngu nie demam....tension btoi la dgn batuk, selsema,,,,rmai jugak la bdk klaz akue yg btuk ngn selsema..biasala virus kann....mmg tyme jwb exam akue serah kpdNya saja la...dengan sakett kepala lagiikk....

oke...inie maw story sal kawadd,,,,alhamdulillah la geng PPIM SMKAS dpt no 2....mmg km tak jangka kott nk dpt naib johan,,kami jngka plg kurang ponn dpt no 3....bila mc umum no 3 tue agma baling...suma geng2 skola akue dah keluaq dari dewan,,,,pasrah la kan,,,tapi aku, wani, ngn pnah still tngu dlm dewan..kami yakin kami boleh;)tgk2 mc umum tmpt ke2 agama sik...jerit sakan la weii...smpai mc kena pggl dua kali,besala tekezut kann,,,walaupun tyme tue akue demam,,tp still semngat beb nak kwad,,tmbah2 mama dgn abah mai tgk,,,sumpah smgt lagi berkobar kobar...geng laki KRS juz dpt no 3 ja...oke la tue wehh...nie sbb mizi sepak kon ahh,,klaw tdak johan dah;p..ktua platun terbaek ponn tak dapat kat born...nseb hang la born,,,nak wt cena ann takda rzeki...

hbis mjlis tue...kami suma berkumpul,,,dengaq amanat yg terakhir dari coach yg terbaek pernah kami jumpa...ustaz al-hafiz,ruslan,kak aida ngn kak husna zatie...mmg mengalir ayaq mta laa...nak kena berpisah dah,,,tapi akue nie stai payah nk keluaq ayaq mata,,,juz sebakk ja la...akue mmg tabikk spring la dgn hampa2 suma weh,,,,syawal ponn antra coach yg terbaek jugakk,,,,jasa hmpa suma akan kami kenang sampai matii...

lepas2 jumpa depa suma tue,,naek2 bas tgk2 fuhh budak laki dah penoh,,,syen la tue naek bas awal coz dpt no 3...ps2 kami p surau smkak balek nak salin2 baju...aku,tik ngn mimi naek bas dulu,,geng2 yg boleyh semayang tunaikan ibadah dulu,,cewah...naek2 ja bas trus dengaq ibu masri beletiaq,,,fuhh,,,tensen2...paet keja dok pujuk dea la,,,nak p jln2 kott weh,,,last2 bleyh gak singgah tesco,,,stgh jam ja la...msok2 tesco truih aku serbu foodcourt...pergh lapaq kott wehh...makan nasi ayam ngn teh ais,,,cm besa laa menu wajib klaw mai tesco...dhla makn sebelah meja ngn budak2 laki,,HAHA,,aura gedik mai dah<3..jumpa kapett jugakk..rndu dea..incik chenta tegoq akue pas akue kluaq daqi kfc...lapaq float ngn chezzy wedges aihh...<3hehe

sampai2 skolah terus serbu kelaz,,,saja la nak qeyuh kata kami dpt no 2...tp mmg qeyuh btoi ponn...mw tak qeyuh wei,,geng2 tue dok jerit gedikk,,nyampah akue,,,niat cuma nk p amik buku ja..tapi nak wt cena ann..pakat dokk tanya psai tue psai nie,,,hiyarkk,,terpaksa la daku ceritakan,,padahal mata nie tak laqat nak angkat dah,,,msok2 klaz razi pakat tekejut tgk akue,,,depa kata nie gee ka...nahaiii...awadd weh...tengok2 cermin ptot ponn,,hitam merelit kott...tambah2 auna,,dok usha akue pelikk...dea tak caya wehh,,,sumpah nak tegelak...3 bulan la pulakk nak tungu putih balekk,,,hek3..wt cm slma nie putih sgt,,,oke akue stop takat nie ja,,,barang2 ostel tak kemas lagikk...gambar kawad coming soonn naa...

see u adios amigos
chenta gee


Older Post | Newer Post
Profile


Hello There. Welcome to my blog. Be nice here and leave your comment on my tagboard.

Entry Profile Stuff Links



Tagboard

Round of applause
Template by : Nur | Izzati
Re-edit by :Zakirah Zainal
Header by :Zakirah Zainal
Background : Faqihah
#Don't remove this
#Don't ripping