Chenta Nenek Moden
Welcome to my blog.You want to Follow or go back Home.
Busy Week
Friday, June 24, 2011 @ 9:36 AM | 0 Comment [s]

assalamualaikum,,haa,,balek lagi akue mngu nie,,mestilaa kann,act,mngu nie mmg agak bz laa,aicehh,mcm akue nie pen ketua rumah plk kann,HAHA,,x kesah laa,pen ktua rumah akue member kawtimm akue,mestilaa kena sebokk jugak kan ;) mngu nie jugak laa cg nk kutip folio akaun,mmg blik akses jd rumah 6be dua lagi laa,not bad la kann,bleyh on9 fb,ngeee,,itu ja keja kaw cik gee oii..mmg agak tension laa wat folio akaun nie,mula2 dah hbes suma kann,engat dah tak payah pikiaq dhla psal folio2 nie,nahhh,sekali cg bg balek coz da yg silap,amaun la,,oke,bila dah edit2 balekk,hntaq lagikk dekat cikgu,,dlm hati harap2 la xda yg salah lagiikk,fuh tetiba cg pggl naek blik gru pulak,adoyaii,salah lagii,oke,,teruskan usaha perbetul lagii,,harap2 nie la yg last dah,,

berbalik pada latihan perbarisan plk,,latihan yg first punya ptg rabu ae 2,act,bg akue first la tp bg owang laen dh second la,,coz tyme ary jumaat wktu akue balekk ae tue,depa dh wt latihan,,akue pegang bnga mngar ja taun nie,ceyy,bajet tiap2 taun akue msok,HAHA..lawak kott bila pikiaq balekk.pasai spa pegang bnga manggar ponn nk gadohh,hmm.dea keja gelak kat akue ja pasai benda nie,

jelez kott weh,tgk geng2 rumah hijau dok sembang ngn dea,ahaks,mai dah mood gatai akue,,tp xpa,akue sabaq ja tengok,xkn nk p serang kott,stg kata akue nie over pulakk kan,cm laki akue plk,heee;p sumpah akue rindu sayang dea wehh,,hey hari ahad dea kena denda coz xp assembly,tue la.nakal sgt kann;)waa,,lawak la,malam tue pas blk latihan perbarisan,nmpak dea sembang ngn meiy n eboy depan 5 farabi,dah akue tertengok kan,xkan nk trus tengokk,akue kalih la belah laen,haish,gila cgoh,dah2,act nk story pasai busy ja mngu nie,terpesong ke arah laen pulak,,hehehe

p/s:doakan akue dapat emas 400 m ngan 4kli400 mtre yepp ;p

diary aty
chenta gee


Older Post | Newer Post
Profile


Hello There. Welcome to my blog. Be nice here and leave your comment on my tagboard.

Entry Profile Stuff Links



Tagboard

Round of applause
Template by : Nur | Izzati
Re-edit by :Zakirah Zainal
Header by :Zakirah Zainal
Background : Faqihah
#Don't remove this
#Don't ripping