Chenta Nenek Moden
Welcome to my blog.You want to Follow or go back Home.
KL :PART 1
Tuesday, June 7, 2011 @ 11:21 PM | 0 Comment [s]

pergh,lama gila tak update.hee :) rindu tahap jebon nie, hehe.actly penatt pon tak habes lagikk nie, haa. baru balik KL .sebenaqnya mama nak p hntaq kak alia aku dekat UIA Nilai, so terus la jalan kl dulu. kami bertolak hari jumaat pagi, nahaii mak teh and family dea ponn ikut sekali. rindu la my buchukk2 kazen, Adam Mikail. lama suda tak jumpa dea. akue balikk dari tusyen ponn dah hari isnin,
Kuala Lumpur 380 km,nahaiii


mak teh's family gerak awal lagi dari rumah , kami terlewat cket ja...kami berhenti bekfes dkt RnR Juru,act akue tak suka sgt singgah juru sbb makanan dea tak power. tapi nak buat cmna kan.lepas makan and buang apa yang patut, kami meneruskan perjalanan..cewahh! akue tukaq keta plk.naek ngn mak teh akue..best boleyh maen ngn gadoh2 ngn adam.lama suda x gadoh2 manja dgn dea,aiceh ; taw dakk taw dakk dlm keta akue tak tidoq ponn, betapa tak sabaqnya nak sampai key ell nuu,,oke dalam pukoi 2 tue km berhenti RnR Tapah plk,lapar doe ;p solat n makan2 dulu pastue sambung blk perjalanan,,gila bohsan dok dlm keta lama2 weh,

oke,sumpah bohsan..abaikan pemandangan hadapan tue oke;p

haa,,,dok dalam keta aku keja dok gelak ja dengan adam,pak teh n mak teh,,sumpah syiokk weh. dok layan lagu2 jiwang ngn depa.terbaek la mak teh n pak teh,,weee;p akhirnya dalam pukoi 5 cmtue sampailah kami ke destinasi yg dituju,semestinya Damansara Damai,rumah pak tam akue..Apartment Sri Bayu kott nma rumah dea,,argh,tak engat suda,,act,tyme kami smpai tue dya tak da kat rumah,biasala photographer,sibuk la kan tyme cuti2 sekolah nie,mak tam akue pulak tak balik keja lagi,,dea keja dekat MAS weh,nti sng la akue nak travel luaq negara,mak tam support naa ;D yeaa,,smpai2 depan rumah dea ja, pengasuh Khalishah nak tinggalkn khal dekat kami,,auww2, nges trook la budak tue,,act bby sitter dea nk p Johor,,yeahh lps pjuk2 ajak maen kat taman, dh oke,
auww,sumpah comell kazen2 akue ;)
lepas2 maen2 ngn makhluk comell dua ekoq nie, kami terus balek,tue ponn x laqat nak ajak dah, sorang geleng pala, sorang dok bunyi takmau2 . ngee, pkoi 7 mlm bqu balek weh, baru aku taw penatt jugakk noe ada anak kecik ;p , balek2 mandi apa suma, pastue makan nasi, gila sedapp weh, maw tak sedapp akue lapaq kott, makan ponn tgh td ja,,pas makan layan ceta Kongsi pulakk, pak tam langgan kat Astro First, lawak bhaii Shaheizy Sam,,btw akue suka gila Fizow Omar tue,ahaks,nsem bhaii,,dlm ceta tue dy jadi polis,nerh,bergegar jantung akue aih,

lepas dah habes tgk Kongsi,pak tam ajak jalan2 ronda KL,auww,wth? suda semestinya akue nak ikut,kak akue dah terlentok lama dah, so adik aku,pak teh, mak teh n adam ja yg ikut,,mula2 jln2 dekat uptown dulu,,rambang mata cek oii,aku beli tudung selai,perfume DKNY apple stu,,nahaii, hbes duit dah,bwu mai sehari,,mak teh ajak makan pulakk,adoii, tak bleyh nak diet lagikk,apa lagi,kerang bakaq sepinggan,tauhu bakaq sepinggan,kepak bakaq sepinggan...erkh!!!kenyang suda,,ronda2 bandaraya Kuala Lumpur pulakk..

act,esok tue kan kputraan agong,so jalan yg dekat2 dgn dataran merdeka tue ttup la.mmg rancak la KL waktue malam.sumpah akue takot nak jln mlm2 area2 sni,,bapak ahh,pub sana sini,,gilaa layan mak,bapak nenek ayam suma ada la,,,dalam hati nie dok ngucap ja la...akue gtaw pak tam akue,nak msok ja pub tue bg ceramah,wahahahaha,pakat semua gelak kat akue,ya la,btoi apa, apa nak jadi laa anak muda zaman sekarang nie,akue saja2 melawak kata nak p Lorong Hj Taib,sekali pak tam akue kata,ha takpa2 stg kita p.wth?,,,

last2 sekali dea bawak akue p dataran merdeka oke,gila arh,suruh akue posing cm model baq hiang,,insyaallah model to be.wakakaka.lawak sial,nti arh akue tunjuk gmbaq ala2 model tue kan,oke,lepas2 take pixs suma,ronda2 pavillion sat,errr,maksud akue ronda2 luaq pavillion ja la,mna mampu nak ronda dalam tue,ronda sampai pukoi 2 pagi weh,,tp sumpah akue tak ngantok,hee;p

oke,nanti akue story dekat Part 2 dan 3 pulak naa,,,




Older Post | Newer Post
Profile


Hello There. Welcome to my blog. Be nice here and leave your comment on my tagboard.

Entry Profile Stuff Links



Tagboard

Round of applause
Template by : Nur | Izzati
Re-edit by :Zakirah Zainal
Header by :Zakirah Zainal
Background : Faqihah
#Don't remove this
#Don't ripping