Chenta Nenek Moden
Welcome to my blog.You want to Follow or go back Home.
KL:PART 2
Thursday, June 9, 2011 @ 11:45 PM | 0 Comment [s]

wootwoot,,ha harinie akue nak story pasal holiday akue dekat kl ary tue kan,kan story tak abez lagikk..hehhehe..okeh,mcm biasa pagi2 bgn awl la kn,act smlm ponn tidoq pukoi 2,bgn awl menatang pa weh,hee,bgn semayang suboh,pastue tidoq balekk,oke,nak caqi menantu toksah amik cek naa,,tgh2 akue dok sedap melayan mimpi,KAK GEEEEEE!!!!!!!huh,tekezut cekkk,,oke propa semata mata,mama suwuh p mandi n ciap2 nak keluaq,yeahhh,nie yg bez nie,,sblom aku terlupa,ha akue dengan kak akue bawak 2 oqang sepupu yg comey lotey tue p mandi pool kt bawah tue,weh mna aci hmpa bleyh mndi akue tak boleyh ;( lepas dah ciap2 kami ponn gerak ke Sogo,destinasi wajib beb kalaw smpai kl..ofkos la,syurga membeli belah kan,,

at Sogo, makan tyme,walaweh layan nasi ayam dea,perghh
haaa,sampai2 sogo,tobat caqi baju kan,mula2 ikut adik akue dea nak bli jeans,sumpah akue bosan aihh tngu2 oqang nie,so akue pon jalan sorang2 laa,member akue penah tanya hang tak takot ka jalan sorang2 dalam mall,akue kata,eleh nak takot apa,sapa nak ngorat akue aih;p todia2 ayat,lagi pon akue kan rabun so tak nampak la oqang kan.untungkan oqang rabun cm akue nie,saja nak sedapkn aty,,wakluuu round2 bhg gurlz,,chantek2 maa baju2,dhla ada less plk tue,,mama nak stu,,gila babeng akue dok angkat letak angkat letak ja PADINI shirt tue,,,erhhh,,ambik satu mama noh,hehehe,,

pastue ekot mak tam akue naek bhgian kanak2 tue,cdg nak bawak adam ngn khalishah p maen dkt playground tue la.sekali khalishah lari pulakk dah,haihh,,akue turun balik dengan adam,,fuhh,nasib mood hang baek adam noh,kalaw tidak akue tinggai ja hang kat situ,,pas dh jumpa mak teh tue baqu la lega cket seluruh jiwa dan raga akue nih,,nahh ambik balekk anak kamu,,letih sudaaa,,,

lepas hbes beli2 kat sogo tue,,yeahh,,its time tue Jalan Masjid India,,,baju qaya dok memanggil manggil dah tue,,haih,,dh nmpak dah pashmina dok menari depan akue,kami p setakat Jalan TAR ja,,dahla hangat wehh,kaki nie tak laqat dh nak melangkah ke msjid india nie,,dahla india,jauh tue wehhh,,HAHAHA,,akue angkat cotton silk black white stu,,nahhh,puaih dah,,pashmina pulokk,pokai mak cek tiap2 ary cmnie,,,dah beli2,oke jum,boleh belah dah dari situ,dok lama2 stg hbes gak kott wang tunaii,,sekali ngn dalam bank hbes,,

maap teh noe,termasok pungkoq laa pulakk ;)
dah letih2 beradu wang tunai di Jln tar ngn sogo,woiihhh,cara cm judi plak,,dak2,maksud akue beli belah laa,,destinasi berikutnya Selayang,aicehh,mcm ngh naik lrt la plk,,selayang nie umah kak pupu akue,dea nie 2 pupu akue,mak dea ngn mak akue sepupu,haa,mcm tue la kott,,dah sampai umah dea,,pa lagi akue ambik bantai,terus tiodq,,waaaa,,ngantok beb,jaga2 dah pukoi 6 lebeh,,jama' ponn tak buat lagi wehh,,bangun2 teruih semayang,aku teruih p dapoq caqi makanan,cewah cam umah aku lakk kan,ada mee goreng segala bagai,ambik pinggan teruih ngapp,,lapaq hoii,,segala yg ada ataih meja tue akue balun suma,engatkan nak dok  sat ja umah Along,haa sepupu akue nie, akue pgl along,adek bradek dea suma akue pggl angah alang,ha cmtue la noh,

tunggu punya tunggu pak tam akue nie smpai,tup2,naaa,,angah bawak balik sate haji samuri,wow...rezeki ada di depan mata,,balun sekali lagi yaa,,maap kalaw mai kl nie mmg diet tak jadi naa,tup2 dah maghrib dh,mama akue ponn ajak semayang dulu lah sebelom gerak mna2 destinasi,,hah,cadang nak p ikea la kan,tp tgk dulu la,,ps suma hbes smyg,,kami ponn choww dari situ,,paktam ngn maktam akue balik umah dulu coz nak tukaq baju khalishah,so akue,adik akue,pkteh,makteh n adam ja gerak p ikea dulu,,laz2 taw dakk taw dakk sekali makteh akue sesat la plk p msok kl nun,HAHA,tobat lawak,,so makteh akue cdg tkmaw p ikea dah,coz mmg dh nak ttup kan ikea pkoi 10,

tgk2 kak akue kol kata nak p i-city,oke gerak ke i-city pulakk,,,mak datokk,,jem baq hiang,sapu kat roti pon kenyang nie,,oke tak lawak ponn,tukaq plan lagikk,tak jadi msok i-city juz lalu depan tue ja,,hampeh toll la,pastue paktam ponn ajak la makan dekat Kota Damansara,lpa dah nem tmpt tue,,auwww,,msok2 dalam tue asa cm dok dekat dalam filem uhh,ha,sebab apa,,artis sini sana,kiqa eklusif gak laa tmpt tue,act mcm foodcourt jugak tapi ramai geng2 artis la lepak situ,jumpa kuman ka kumin tah,macha yg belakon Adnan Sempit The Series ala yg buka kedai mkn tue la dlm ceta tue,patue kump Balas apa tah nem dy,yg gemok2 cket tue...

akue makan nasi goreng kg,,hmm,not bad la,,tak la sedap sgt,fries dea mmg thumbs up laa,,order yg first tak cukup,pstue order lagi,haa,,untunglaa,,family akue makan dekat situ tiap2 malam,senyum sampai telinga tokey kedai,biasala suma peqot cap tong sorang2,,,ha,cuci calat suma makanan oke,tak tinggai cket ponn,dah hbes makan,,blah la kan,tngu cngak pa g,pktam tnya nak Tutty Fruitty ark,tnya akue,ofkos sntiasa nakk,HAHA,,n then dea ajak ronda2 KL n uptown,oke,makteh dah tak larat dah,badan bau sequpa tong sampah dah;p badan dea saja oke,balik2 umah trus ambik bantai,zzzzzzzzz,,,

nti akue post entry part 3 plk erk,

see u adios amigos
      chenta gee




Older Post | Newer Post
Profile


Hello There. Welcome to my blog. Be nice here and leave your comment on my tagboard.

Entry Profile Stuff Links



Tagboard

Round of applause
Template by : Nur | Izzati
Re-edit by :Zakirah Zainal
Header by :Zakirah Zainal
Background : Faqihah
#Don't remove this
#Don't ripping