Chenta Nenek Moden
Welcome to my blog.You want to Follow or go back Home.
Ramadhan Al-Mubarak
Sunday, July 31, 2011 @ 9:54 PM | 0 Comment [s]

assalamualaikum,pejam celik,pejam celik dah 1 Ogos kan,bersamaan 1 Ramadhan,rasa mcm baru bulan lepas ja sambut posa..memang satt sangat la,bila tiba bulan Ramadhan nie,teringat pula dekat Allahyarham Syazmin Bin Hamdan,dea nie member sama form dengan akue,arwah meninggal sebab pendarahan di otak,accident,time tue arwah dgn member akue lagi dua orang otw dari sekolah nak balik rumah,nak balik cuti raya kann,memang terkejut gila laa bila dpt taw Syazmin dah takda.aku takpi ziarah pon coz xda transport kan,lagipon umah dea dekat SP nunn,memang sedih gilaa la bila dengaq ceta dari member2 yg p melawat arwah,ya laa kan seminggu ja lagi nak raya..dah setaun kan arwah dah tinggalkan kita.Al-Fatihah buat arwah.semoga arwah tenang di sana dan ditempatkan di kalangan orang beriman :)

haa,nie nak masok entry gedix dah,heh..semalam kan,gayott ngn chenta aty,hehe..rndu ah kat kekasih gelap sorang tue,buchuk2.ahaks.thx yaa dear rantai tangan tue,walaupun besaq penyepak tapi i appreciate it,,haa.do the bes yaa trial nie,straight A oke,owang sayang dea jugak taw ;))buat exam nie bayang muka kita dalam kertas tue taww,hehe..conteng2 lurve cket..

aiseh,nak cerita pasal ramadhan,tapi tersesat pulak entry atas kan,oke,di sini aku nak mintak ampun dan maaf andai ada salah dan silap kat hmpa suma member2 kelas aku yg gila2 walaupun hanya dua puloh orang ja,adik2 dorm akue,member2 satu batch,and budak2 sekolah Agama.buat kazen2 yang jauh di perantauan,HAHA.cm haram lagikk.mak2 dan pak2 menakan,tok dan wan.and specially 4 mama and abah,kak gee minx maaf na,kak gee taw kak gee banyak buat salah dekat mama ngn abah.doakan yang terbaek untuk trial gn SPM nie naa;)

rindu kekasih gelap,
chenta gee



Older Post | Newer Post
Profile


Hello There. Welcome to my blog. Be nice here and leave your comment on my tagboard.

Entry Profile Stuff Links



Tagboard

Round of applause
Template by : Nur | Izzati
Re-edit by :Zakirah Zainal
Header by :Zakirah Zainal
Background : Faqihah
#Don't remove this
#Don't ripping