Chenta Nenek Moden
Welcome to my blog.You want to Follow or go back Home.
sukan.sukan.sukan
Wednesday, July 13, 2011 @ 9:18 PM | 0 Comment [s]

assalamualaikum,haa,mai2 nak story pasai ary sukan nie,sebenaqnya hari kemuncak ary selasa ptg,tp saringan ary ahad ngn isnin.fuhh..penat toksah dok habaq laa..haa,yg nie akue suka,tak belajar oke,,p sekolah waktu pagi berfoya foya ja,cheh,bajet SPM xda kan,,malam2 pulak ada latihan perbarisan,,fuhh..Kinabalu memang terbaek la,,tgk la sapa coach dea,,dengan enjit2 semut laa,,maw x menang weh,alaa,,rumah hijau tue bajet ja kawat tp haram tak semart mna ponn ;p minx maap naa ahli green,terkutuk plk..

ketika sesi latihan

si ketua rumah yg kacak dan penolongnya,err,kacak jugak

KAMI;)
yeah,mlm selasa tue tidoq pukoi 3 pg kott weh,gila bapak ahh,nie suma demi rumah merah oke,naseb geng2 laki tolong wt sesungut pulakk,yang akue ngn dilah keja dok perbaek bunga manggar,sumpah shitt weh,keja nak jatuh ja,,haa,,esok pagi tue smbg balek,nseb laa sukan petang,pagi tue boleyh la cover balek bnda pa yg tak ciap lagi,kami berkampung di stor mpp.wtf?rumah merah dpt stor mpp ja,xpa la redha ja laa,

khusyuk dakk akue ;D

mereka khusyukk buat sesungut

orang kuat kami,tanpa dea KINABALU tak naib johan la ;)
haa,petang tue,tobat akue kalutt weh,maw taw ka,bunga manggar asyik nak jatuh ja,ish,asa cm nak sepak ja,nseb ada 2 hero pembawa kain rentang,kalaw tidak memang akue buat perangai bebai akue dah,thx yaa nabil n cerap,tenangkan akue saat2 akhir cmnie,haa,tobat lawak weh,tengok bunga manggar umah laen suma tinggi2 ja,mai kat umah merah,nahhh,rendah pelik ja,HAHA,,tak kesah ann,asalkan dh dapat naib johan..

yeah,naib johan perbarisan dan johan khemah tercantik ;))
jgn jelez naa rumah hijau,walaupun kami tak menang dalam acara padang tapi kami menang dlm bab2 kreatif2 nie,alaa,sukan2 nie suma dunia ja,akhirat depa tak tanya ponn.todiaaaaa,HAHAHA,gpon kami boleh makan hamper,hampa boleh makan pingat ka??tudien nada seorang yg tak puas aty,

congrate yaa chenta aty,emas 4 kli 1.yg 6be dua tue ;))
the best la sport day taun nie,walaupun agak hambar dan buat waktu petang,akue enjoy saja sebab taun nie taun last kan,johan rumah TAHAN(hijau),naib johan rumah JERAI(biru),ke3 KINABALU(merah),ke4 LEDANG(kuning)













Older Post | Newer Post
Profile


Hello There. Welcome to my blog. Be nice here and leave your comment on my tagboard.

Entry Profile Stuff Links



Tagboard

Round of applause
Template by : Nur | Izzati
Re-edit by :Zakirah Zainal
Header by :Zakirah Zainal
Background : Faqihah
#Don't remove this
#Don't ripping