Chenta Nenek Moden
Welcome to my blog.You want to Follow or go back Home.
Friday, August 26, 2011 @ 10:02 AM | 0 Comment [s]

assalamualaikum...yiehhaaaaa,trial dah habes wehh,nahh,trial hbes rasa cm spm yg hbes lakk,maw taw kaa,dahla tidoq ponn tak cukup wehh,,perghhh!!!mlm exam addmte tue mmg akue tak tidoq ahh,,,harap2 boley la jawab paper addmte,,,tengok2,nahhhhaiiii,baek akue tidoq nyenyak ja mlam tue,haremm punya payah soklan tue,member2 akue kata tue soklan SBP or MARA kott,,depa clap hntaq mai skolah tue,HAHAHA,,,sumpah payah mcm nak mati ja,,tapi mati seksa lagi kan :)) dapat ja kertas admte paper 2,akue asa cam nak bg balek ja kt cg,payah kott,sampai tak taw nk buat apa dah,nak tulis apa ponn xtw dh,,otak asa cm stop sat ja,,,
paper laen suma berjalan lancar.alhamdulillah,maw taw ka,,soklan spot saja2,,nseb yg spot tue naek,klaw tidak mmg akue meraung ah satu dewan,,tapi xtw la plk result plk cmna,mintak2 laa dapat yg terbaek,

heee..setiap malam gayott ngn kekasih gelap sorang tue,,wootwoot bukan gayot sebab paa,,psai pljrn jgk kan..biasala akue kan ejen soklan spot jugakk,memang arab dgn syariah msok sbijik2 laaa,,,ooowww dalam dewan usha orang erk,mentang2 la kita depan dea,heh!takpa2,,tengok la nanti orang usha dea balekk,,,watchhaa,,rindu la buchuk2 sorang nie,,,tekun dakk orang jawab addmte ary tue,haaa,berkat doa sayang la nie;))btw memang tak buley buat ponn,paper 2 ja kantoi ckett..

yezza,,taw dakk taw dakk,exam last iaitu Bahasa Arab Tinggi Kertas 2 hbes pada hari Khamis,25/8/2011 pada jam 1.00 ptg.wth wehh.memang pungkoq tak dok atas kerusi dewan dah.kepala tak pikiaq nak wt insya' dah,badan ponn sah2 mmg tak duduk dalam dewan yg berhawa dingin tue dah,suma dah pos balek rumah dah,,,tepat ja pukoi 1.00 ptg,class monitor akue,Prop, awal ja dea bangun nak kutip ketas,kalaw tidak sebelum nie memang dy la owg yg plg last kutip ketas,,sabaq prop,x laqi aih rumah hang tue,fuhh,balek klaz plk tgk kat dewan terbuka,mereka2 dok tngu kami dah,aiseh rasa cm orang terhormat la plk baru sampai nie,,agagagaga.actually tyme kami smpai tue,pengetua dh hbes berucap n bg zakat kt form laen,tinggal f5 ja lg blom,,dah hbes suma2 tue,salam2 ngn cegue n then trus blah blek asrama,,haaa,,thx ya madam Faridah coz bg duit raya,smbil2 dok jawab paper arab,tup2 duit raya ada dpn mata,perghhh,,lg bersemangat la jawab!


rindu kekasih gelap,
chenta gee


Older Post | Newer Post
Profile


Hello There. Welcome to my blog. Be nice here and leave your comment on my tagboard.

Entry Profile Stuff Links



Tagboard

Round of applause
Template by : Nur | Izzati
Re-edit by :Zakirah Zainal
Header by :Zakirah Zainal
Background : Faqihah
#Don't remove this
#Don't ripping