Chenta Nenek Moden
Welcome to my blog.You want to Follow or go back Home.
Hari Kokurikulum
Sunday, September 18, 2011 @ 1:05 AM | 0 Comment [s]

erm,minggu lepas jugakk act,hari khamis tue ada hari koko,kiranya mngu tue memang tak belajaq laa,tapi bagi budak2 yg tak ambik exam mcm aku nie,semestinya kami warga Tingkatan 5 tak taw benda apa yg dirancang oleh pihak sekolah,series!pulon belajaq punya pasai wehh,,tengok2 tyme hari koko tue ellok jaa aku dok tolong geng2 kelab kaunseling meniaga ;)tue teraa xtw paa lagi kan,

pagi2 buta aku dah jadi gilaa,sila abaikan ;)

adess!terbalik la pulakk,takpa,asal penjual cucur dea vogue ;)

pembantu kedai yg berlagak kayaa

nak kiss dea laa ;)

si gigi besi yg olwes comeii,;))

penjual ayam puri yg gilaaaaaaaa
p/s:Mr S nak tumpu SPM,so aku ponn kena tumpu jugak laa,hee,rindu awak utk 2 bulan,lebiuu <3


Chenta Gee vs Mr Capital S,





Older Post | Newer Post
Profile


Hello There. Welcome to my blog. Be nice here and leave your comment on my tagboard.

Entry Profile Stuff Links



Tagboard

Round of applause
Template by : Nur | Izzati
Re-edit by :Zakirah Zainal
Header by :Zakirah Zainal
Background : Faqihah
#Don't remove this
#Don't ripping