Chenta Nenek Moden
Welcome to my blog.You want to Follow or go back Home.
Raya Lagiiii
Sunday, September 18, 2011 @ 12:32 AM | 0 Comment [s]

assalamualaikum...haaa!harinie bwu sempatt update blog,biasalaa sibukk memanjang.SPM 2 bulan lagii kan,saja ponn SPM 2 bln mcm 2 taun lagii,dengan result trial yg mcm h***m lagii,asa cm nak bakaq ja result tue.oke hari 2 dekat sekolah da sambutan aidilfitri,not bad laa,tapi aku x brapa setuju laa buat ikut form mcm tuee,mana taknya,geng2 laki pemalaz tahap cipan,bak kata cikgu faridah.hampa x payah ambik laa depa buat laki,hee.tapi cikgu saya nak ambik jugak mcm mana, wink*,dahla aku x laqat nak beletiaq panjang,satgi semakin2 panjang pulak isi hati yg terkeluaq

rakan2 yg sekepala,segila,secunn,secerdik dan segala mcm se la  ;)

sayangg depa ketat2,pinah usha ja ;))

bersama si cantik jelita,Mrs Kausar.cantik kan dea ;))

bersama Mr Hafizan Awang,the best BM teacher and superbb warden

kita jeling dea,dea jeling kita ;)

eh2.depa nak kiss kita laa ;))

kami kawan sampai mati okee ;)))

dea cantik,iklan gigi yang x brpa nak jadi

ups!hey Mr S. u are mine <3
p/s:tak maw ngandung ahh nanti,takott!!!










Older Post | Newer Post
Profile


Hello There. Welcome to my blog. Be nice here and leave your comment on my tagboard.

Entry Profile Stuff Links



Tagboard

Round of applause
Template by : Nur | Izzati
Re-edit by :Zakirah Zainal
Header by :Zakirah Zainal
Background : Faqihah
#Don't remove this
#Don't ripping