Chenta Nenek Moden
Welcome to my blog.You want to Follow or go back Home.
Izwani's Burfday
Monday, March 5, 2012 @ 9:14 AM | 0 Comment [s]

assalamualaikum,hoyeh2,,act aku nak tulih entry nie hari ahad tue lagi tapi,biasa laa,manusia kan,banyak keja nak diuruskan,keja apa laa yg aku kalodd sgt niehh,hmm..ahad tue bersamaan 4 Mac 2012 besday my bestie,rindunya dekat bestie soqang nie,dah dekat 2 bulan lebih tak jumpa woo,biasala berkhidmat utk negara kan,weh hg balek nnt tqun2 ja dari bas mai hug aku nahh,lepastu2 kita hang out naihhh,aku lapaq kek secret recipe niee*wink2...anyway hepi besday to u,hope hang dapat result gempak2,smoga murah rzeki dan pjg umoq ;))weh dok sana hg toksah curang nohhh,ngorat Maz bagi kat aku weh,hewhewhew ;p


besday gurl :)



nahhh aku mampu bagi yg nie jaa =D errr lupa nama kek


#cm bes ja tengok mama stapler ketas exam,rindu pulokk nak berexamm..gudluck ya adik dan kakak ku yang nak exam esokk,all the best for uolls.


Older Post | Newer Post
Profile


Hello There. Welcome to my blog. Be nice here and leave your comment on my tagboard.

Entry Profile Stuff Links



Tagboard

Round of applause
Template by : Nur | Izzati
Re-edit by :Zakirah Zainal
Header by :Zakirah Zainal
Background : Faqihah
#Don't remove this
#Don't ripping