Chenta Nenek Moden
Welcome to my blog.You want to Follow or go back Home.
Ziarah KMK
Wednesday, July 11, 2012 @ 4:31 AM | 0 Comment [s]

Assalamualaikum,amboi boi lama nya aku hapdate belog,aummm . rindu naihh kat belog buruk nie,act entry nie lama dh nk story, tp biasala kan, sangat sibuk sejak akhir2 ini ;p sibuk dengan esemen yang berlambak wehh!! hmm . sabaq ja la . bersusah-susah dahulu,bersenang-senang kemudian bak kata pepatah Melayu yg sgt femes pada abad ini :) k melalot mna hala dah,

sebenaqnya tak plan pon nk p melawat sayang2 aku kt KMK nuu, disebabkan diana taw aku balek Kedah selepas dua minggu dok bumi PJ nie, so terpaksa laa p berjumpa depa kan, act bukan terpaksa pon tapi memang nak sangat-sangat jumpa depa . rindu aihh kat awex-awex itewww nie . taw dak taw dak . aku balek Kedah pon bukan gtw Mr S,pehtu aku p KMK pon x gtw dy,dan akibatnya x jumpa pon bucuk2 sayang iteww yg sorang tue, kononnya nk wt suprise la kan, hmm tgk2 dy tidoq mati sampai tak dengaq pon aku kol . aku sedih hang taw dakk ;'( pastu trus kol Muhamad swuh trun mai jumpa aku,acewahhh bajet dea rindu aku pulokk . dy dok wt segan apa tak taw. haihh!! kan aku dh rindu hang lanie . sori la awex-awex ku sekalian, tak bawak makanan apa pon kat hampa . nnt aku balek lagii, aku p pulokk kat hampa naihh

Awexx first :)



Awexx second


Awexx third


Awexx fourth 




bucuk,sayang aku <3

#sila abaikan jerawat aku yaa..awat gambaq blur tatiaw,herghh!!


Older Post | Newer Post
Profile


Hello There. Welcome to my blog. Be nice here and leave your comment on my tagboard.

Entry Profile Stuff Links



Tagboard

Round of applause
Template by : Nur | Izzati
Re-edit by :Zakirah Zainal
Header by :Zakirah Zainal
Background : Faqihah
#Don't remove this
#Don't ripping