Chenta Nenek Moden
Welcome to my blog.You want to Follow or go back Home.
Syawal 1433H
Friday, August 24, 2012 @ 6:57 AM | 0 Comment [s]

Assalamualaikum,pejam celik,pejam celik dah raya keenam dh,dan lagi kan aku nak wish Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir & Batin pada rakan2,family dan sesiapa yg mengenali diri ini,acuwahhhh ! x boleh blah btoi laa wishes . HAHA .sesungguhnya beqasa lama aihh x hapdate belog usang nie,wowowowo . me rindu awokk la Mr Belog =D taun nie series feeling nak beqaya tue x rasa sangat . tatiaw lerr pasaipa kan ==' seperti biasa pagi2 raya mintak ampun dgn abah & mama . budak banyak dosaa nie . pehtu semayang sunat hari raya . singgah rumah Tok Ngah jumpa sepupu sepapat yg dh lama x jumpa . singgah rumah tok . yang ada pon Pak Tam ja yang laen suma raya umah mertua masing2 . how sad oke ! tetiba dapat mesej dari nenek wani ajak jalan beraya kot belah Langgaq nu . oke! aku cmna takpa kan :) hajat di hati nak p rumah Auna . apakan daya dia boleh dok buat takda rumah pulakk kan . kfoine! aku rindu setengah mati kat hang Auna oii . boleh dok buat takda umah pulak aihh *majokk :(

balek dari Langgaq . singgah rumah Are . pong dia takda kat umah . k! pakat takda rumah habes aihh . singgah pulak rumah honey bunny aku . k yang nie ada rumah . yeayy! lepastu lepastu p pulak rumah tok . haa kali nie baru ramai orang . pakat balek mai dah . cangak dok lagi kan . Pak Tam dok buat sesi photoshoot pulokk . aku sebagai model x berbayar gagah jugak la nak selit kan . muehehe . bukan Gee la kalau tak menyelitt kan . lepas sembang2 merapu dgn mia familia . Mama ajak balek umah tok sebelah abah pulakk . setiap rumah yang aku p pasti aku akan makan . xkan ku tolak makanan itu . hewhewhew . toksah dok tnya pasepa pipi aku koi naek kan ^_____^

me w adek yg ngok ngek dan cousin :)
raya kedua pulokk nenek berdua tue ajak jenjalan raya pulakk . jalan sedia la haihh kalau dok dgn hmpa kan . kes nie aku sayang hmpa oii . yang lawokk nya p rumah kawan nie . bagi2 salam . xdak oqang . p rumah kawan sorg lagi pulakk . tnya mak dia . laa Mira baru ja keluaq . xdak rezeki kita nk jumpa kan :| tetiba dapat pulak mesej Pedu nak mai rumah . ohmaii . time2 aku nak keluaq nie la hmpa nak mai kan . sori uolss . tatiaw nk pusing p rumah sapa dh . hmpa woo p rumah kengkawan pakat takda habeh . last2 serbu rumah Syakir ngn Aiyaad . yeayy ! naseb hampa da kan :)


Aiyaad's House




jangan kata pa . lahir2 memang laguni dah =..=
raya ketiga pulakk . cousin terchenta aku bertunang . so p la belaqak kann . naseb dekat ja rumah tunang dia tue . pndai hang pilih oqang dekat abg noe . dahtue dekat pulakk dengan langgaq . kcun la abg ! ngeh2 . galokk x sudah aku nie . patot la jerawat besaq baih koi dok penoh muka  kan . hmm . time maklong dok sarung cincin tue . time tue jugak la aku dok terbayang wajahku diatas pelamin tersebut . auwwwww <3
lepas makan2 apa suma mama ajak p Tesco . cari barang dapur la kan . disebabkan gmbaq pentunang dan orang yang ditunang xdak . gmbaq sepupu tunang ponn jadi lahh kan

hanya mampu tersenyum :)
sekian sajaa laporan tentang hari raya saya pada tahun ini . anda bagaimana?


#silalah baca Muhammad noe,lepaih baca mai bg komen kat aku,hewhewhew











Older Post | Newer Post
Profile


Hello There. Welcome to my blog. Be nice here and leave your comment on my tagboard.

Entry Profile Stuff Links



Tagboard

Round of applause
Template by : Nur | Izzati
Re-edit by :Zakirah Zainal
Header by :Zakirah Zainal
Background : Faqihah
#Don't remove this
#Don't ripping